KESHILLI KOMBETAR

Ⅰ Komisioni i Përhershëm i Përditësimit të Regjistrave;

 1. Leke Prendi
 2. Mark Preci
 3. Ded Ramaj
 4. Spartak Hoxha
 5. Kostandin Puleri
 6. Halim Gjana
 7. Safigje Sila

Komisioni i Përhershëm i Standarteve,Arsimit dhe Kulaifikimit

 1. Luigj Turmalaj
 2. Flora Dajani
 3. Artan Xhafa
 4. Bizena Bijo
 5. Vangjel Ceroni
 6. Xhelil Koleci
 7. Besnik Korreshi

Komisioni i Përhershëm i Marrëdhënieve me Jashtë

 1. Ilir Kusi
 2. Saimir Qosja
 3. Florjan Plaku
 4. Olsi Doku
 5. Romeo Boci
 6. Marvin Braja
 7. Dhimiter Skenderaj

Komisioni i Përhershëm i Planifikimit, Kontrollin Financiar dhe Ekonomik

 1. Rubin Piranaj
 2. Ilirjan Ramaj
 3. Edison Gjoni
 4. Dejvis Filaj
 5. Mario Prendi
 6. Klodian Dedolli
 7. Dorina(Mala) Kolleshi

Ⅴ Komisioni i Përhershëm për botimin e Periodikëve dhe Publikime të tjera.

 1. Enton Abilekaj
 2. Preng Pepa
 3. Altin Telo
 4. Rudina Muca
 5. Luigj Turmalaj
 6. Armend Pire
 7. Zamir Arapin

Komisioni i Përhershëm i Disiplinës dhe Ceshtjet Ligjore

 1. Adila Kojdheli
 2. Admir Ago
 3. Tomorr Elezaj
 4. Jetnor Manaj
 5. Fatmir Ozuni
 6. Shkelqim Tafa
 7. Ermal Hamataj

Komisioni i Hartimit të Liçencave

 1. Adriatik Skenderasi
 2. Silvana Bajrami
 3. Andon Cuko
 4. Kristaq Tore
 5. Thoma Puriqi
 6. Selim Kraja
 7. Gani Moka

Komisioni Spitalet dhe Klinikat Veterinare

 1. Dhimitër Rapti
 2. Brunilda Mazari
 3. Artemis Limoj
 4. Guven Guneren
 5. Martin Llazani
 6. Tiziana Sina
 7. Kristi Morava

Komisioni PMV,Depot Dhe Farmacit Veterinare

 1. Sulejman Kullolli
 2. Arben Qafzezi
 3. Ermiona Hajdini
 4. Albert Metani
 5. Vesel Brahimllari
 6. Luan Kullolli
 7. Bledar Goxha

Ⅹ Komisioni Kafshët Bujqësore

 1. Flamur Kaca
 2. Zamir Arapi
 3. Hamdi Smoqi
 4. Leonard Hala
 5. Mustafa Horeshka
 6. Feim Rexho
 7. Kristaq Skenderi

Komisioni Bletët dhe Fauna e Egër

 1. Kastriot Korro
 2. Yzeir Miraka
 3. Bilbil Hoxha
 4. Krenar Veliu
 5. Anika Koni
 6. Edvin Cela
 7. Vitor Malutaj

Komisioni për Arsimin Parauniversitar

 1. Alket Medari
 2. Jetmir Kola
 3. Erion Cani
 4. Ermal Yzeiraj
 5. Petrit Molla
 6. Llambi Dhespo
 7. Flamur Kaca

XIII Komisioni per Veterineret e Pushteti Qendror dhe Vendor

 1. Ermiona Ajdini
 2. Lindita Papa
 3. Sonila Spaho
 4. Banush Loshi
 5. Enea Hafizi
 6. Kristaq Shqau
 7. Vjosan Merko